Katsu Gala 2016 groot succes!

Katsu Gala 2016 groot succes

Afgelopen zaterdag was het zover: het grote Katsu Gala 2016. Voor Budokai Wor kwamen er 4 personen in actie: Jimmy, Anna, Jony en Jeffrey. Deze toppers waren erg succesvol en daar zijn we erg trots op! Jony won zijn partij op een technische knock-out(!) en Jimmy was conditioneel en technisch veel sterker dan zijn tegenstander. Beide heren behaalde de eerste plaats.

Anna en Jeffrey behaalde de tweede prijs. In onze opinie had er bij de wedstrijd van Anna een extra ronde bij moeten komen, helaas is dat niet gebeurd. Anna vocht als een leeuw. Dat Jeffrey de tweede plaats heeft veroverd is een grote prestatie in verband met zijn tegenstander die veel ouder is en veel meer wedstrijdervaring heeft. Daarnaast sleepte hij er op een hele knappe manier een beslissingsronde uit, die hij op een haar na verloor.

Wij zijn trots op deze kanjers!