Nieuw budocentrum in Sliedrecht!


Sinds 1 april 2017 zijn wij in gevestigd in het nieuwe Budocentrum in Sliedrecht. Samen met Sportschool Tromp. Wij kennen elkaar uit de sportwereld en gaan nauw met elkaar samenwerken, al blijven de bedrijven vooralsnog naast elkaar bestaan. “Onze kwaliteiten vullen elkaar aan”, zegt Wor. Samen vormen zij de grootste Budocentrum in de Alblasserwaard.

Trainingen
Samen beschikt het Budocentrum over zo’n 550 vierkante meter trainingsruimte (o.a. personal-trainingsruimte, ring en bokszakken en Japanse zaal) en een kantine en er sporten wekelijks 350 tot 400 mensen. Je kunt in het Budocentrum terecht voor o.a. kickboksen, kyokushin karate, mma, cardio boksen, jiu jutsi, grappling, judo, kracht- en conditielessen, all-round, weerbaarheidslessen en wado karate. Ook komen er lessen Gebudo, waar mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen sporten. “We willen de mogelijkheid bieden om groepen les te geven met trainingen op maat, zodat zij op een gezonden manier bezig zijn”, legt Wor uit. Ook vestigt zich een voedingsdeskundige in het gebouw.