Katsu Gala 2015: Een feest voor iedereen!

Katsu gala 2015

Op 28 november 2015 wordt het 16e Katsu Gala gehouden in Winsum. Een Gala dat zich elk jaar weer kenmerkt door een hoge graad van sportiviteit bij de deelnemers. Het Katsu Gala is een zeer bijzonder evenement, omdat het om match-making partijen gaat zoals bij kickboksen in de ring. Iedere vechter vecht 1 partij tegen een tegenstander van het zelfde kaliber. Het leuke van het gala is dat kampioenen van verschillende karatebonden en organisaties hier lekker kunnen uitvechten wie nu de beste is.

Ook de sfeer is altijd zoals die behoort te zijn bij sportevenementen. RESPECT naar elkaar en voor elkaar, naar het publiek en van het publiek. Hier kunnen menig sporten een voorbeeld aan nemen. De wedstrijden worden uiteraard gestreden conform het Kyokushin reglement.

katsu[1]