Katsu Gala Winsum een succes voor Budokai Wor!


Het Fight Team van Budokai Wor heeft afgelopen weekend een succesvol toernooi gespeeld. De lichtgeblesseerde Koen de Ruijter beet het spits af tegen een jongen met een hoger geklasseerde band en dus wat meer ervaring. De tegenstander had Koen goed geobserveerd en had al snel door dat Koen een blessure had aan zijn linkerbeen en wist daar wel raad mee, proficiat! Ondanks de verloren partij, zijn wij als team wel zeer trots op Koen! 

Maarten de Heer speelde de tweede wedstrijd en moest tegen een jongen van Fight Acedamy (de sportschool van Sem Schilt, waar veel goede vechters worden opgeleid). De partij ging redelijk gelijk op en na 2 rondes van 2 minuten werd de partij nog eens verlengd met 2 minuten! Op dat moment komt het op karakter aan en dat heeft Maarten meer dan getoond! Hij heeft zich de eerste 4 minuten volledig gegeven en dan moet je zelfs nog een keer 2 minuten! Het gevecht-instinct kwam direct na de bel naar boven en Maarten schakelde zijn tegenstander al snel uit met een paar harde stoten op het lichaam en won deze partij met een fantastische technische knock out!

Jaap vlot begon de partij met een heel hoog tempo en hiel dit gedurende partij vol. Hij liet mooie / getrainde combinaties zien en rondde zoals hij de opdracht gekregen heeft continu op de tegenstander zijn been af met low kicks. Prachtige match om te zien en verdiend gewonnen!

Osu.